<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1790185717921572&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
RGB_sobreCLAR (1)
MicrosoftTeams-image (15)

20 Years Creating New Ways of Learning

La passió, la curiositat i les ganes d’aprendre són la combinació perfecta per fer realitat un somni. Es pot transformar una escola d’anglès en una manera de comprendre i tenir impacte al món? La resposta és sí.

Una aventura que comença el 2003

Ja han passat 20 anys des que la Natàlia Perarnau va crear un mètode únic que avui ja arriba a més de 170.000 alumnes arreu del món. Vols acompanyar-nos a descobrir com ha estat aquest viatge ple de vivències irrepetibles? Descobreix la nostra història.

Una història plena de valors

Passen els anys, però l'essència de Kids&Us es manté. Durant 20 anys hem treballat per mantenir l’excel·lència del mètode amb el qual el nostre alumnat aprèn amb sentit. Tot això ha estat i és gràcies a un equip de persones inconformistes, apassionades, transformadores i intrèpides que representen la nostra essència i els nostres valors.

Nova marca, mateixa essència

La celebració d’un aniversari és una excusa perfecta per a un canvi de look. No només renovem la imatge, sinó que creem un nou món, un univers que va més enllà de les paraules. Aquesta és la nova cara de Kids&Us!