<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1790185717921572&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aprendre anglès amb sentit a Kids&Us

Ella és l’Arlet, té 10 anys i és alumna de Kids&Us des que en tenia 4.
arlette
Imagen niño 1-2 años

1 - 2 anys

Babies!

La metodologia Kids&Us aprofita la capacitat innata que tenen els bebès des dels primers mesos de vida per desxifrar el llenguatge i introdueix l’anglès en un espai dissenyat exclusivament per a ells i per motivar l’aprenentatge.
Imagen niña 3-8 años

3 - 8 anys

Kids!

Arribem al nostre alumnat a través del joc, una eina infal·lible perquè experimentin amb el llenguatge i per fer que l'anglès passi a formar part de les seves vides. Un ampli ventall d'activitats i serveis completen l’oferta educativa del mètode Kids&Us.
Imagen niña 9-12 años

9 - 12 anys

Tweens!

Les nostres classes són immersives i dinàmiques i estan plenes d'activitats pensades per tal que l’alumnat segueixi interioritzant les estructures de la nova llengua i les posi en pràctica per comunicar-se amb el professorat i els companys a l’aula.
Imagen niño 13-18 años

13 - 18 anys

Teens!

Amb la mateixa cura que ho fem amb els bebès, el mètode Kids&Us acompanya el nostre alumnat fins a la majoria d’edat i s'adapta a les seves necessitats. Donem la mà als adolescents fins que es converteixen en joves empoderats i capaços d’expressar-se al món en anglès.

Com ho aconseguim?
A Kids&Us treballem amb sentit

Treballar amb sentit significa ser coherents amb nosaltres mateixos, actuar en conseqüència, posar el nostre alumnat i les seves famílies al centre de tot, i contribuir amb les nostres accions a la salut del nostre entorn i del nostre planeta, en el qual creixeran les noves generacions.
kpi_icon_1
L’alumnat i les seves famílies són la nostra raó de ser.
kpi_icon_2
Un mètode natural d'aprenentatge de l'anglès que creix al ritme del nostre alumnat.
kpi_icon_3
Compromís amb el nostre entorn i el nostre planeta.

Vols més informació?