<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1790185717921572&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Landing_KidsZone_MasdigitalMasseguro_2

Kids&Us: més digital, més segur

A Kids&Us els teus fills i filles aprendran anglès sigui quina sigui la situació els propers mesos. Ens hem adaptat i, per això, estem preparats per a fer front a aquest curs amb les màximes garanties de seguretat i aprenentatge. Com?

Badges_300x150_Digital-1
Digitalitzant el nostre mètode

Ens hem preparat per a què els nostres alumnes segueixin aprenent anglès, sigui quina sigui la situació i l’entorn. Hem creat la Kids zONe, una plataforma online amb que, en situacions de confinament, els nostres alumnes podran combinar l’aprenentatge online amb el presencial, i seguir el camí de l’adquisició del llenguatge de manera intuïtiva mentre reforcen les seves competències digitals, en anglès.

Badges_300x150_Safe-1
Creant espais segurs

La salut i el benestar de totes les persones que formen part de Kids&Us és el més important per a nosaltres. Per això, hem adoptat totes les mesures d’higiene i seguretat que converteixen el nostre centre en un espai segur per als nostres alumnes, les seves famílies i els nostres treballadors. Per a nosaltres, la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

Contacta ara amb el teu centre més proper per a reservar plaça o demanar més informarció:

Aprendre no és un joc, és una experiència fascinant i un recorregut sorprenent.

Coneixent la Kids zONe

A Kids&Us hem desenvolupat la Kids zONe, la zona en línia on els nens i les nenes podran combinar l’aprenentatge digital amb el presencial, i seguir el camí de l’adquisició del llenguatge d’una manera intuïtiva i mentre reforcen les seves competències digitals, en anglès.

kidszone-screen-1 ok
Fins als 3 anys

Contingut en línia d’autoconsum que inclou vídeos, jocs i cançons per consolidar els objectius d’aprenentatge de les nostres històries.

kidszone-screen-2 ok
A partir de 4 anys

Combinació de vídeos, jocs i cançons per reforçar la comprensió de les estructures i dinamitzar el contingut d’autoconsum.

kidszone-scrren-3 ok
A partir de 6 anys

Cada setmana trobarem nou contingut digital del curs: vídeos, jocs i cançons. A més, si l'escenari ho requereix, serà el lloc on els alumnes del curs Ben&Brenda faran les classes en línia síncrones.

kidszone-screen-4 ok
Univers Teen!

T&T zONe serà l’espai per als alumnes dels 10 cursos T&T amb recursos per a preparar les classes, Online Homework, fòrums per a treballar de forma col·laborativa, compartir tasques, etc. I, si la situació sanitària ho requereix, serà l’espai on es faran les classes en línia síncrones.

LP-image---KidszONe

Què ens fa diferents? Un recorregut lectiu pensat i dissenyat per crear entusiastes de la llengua anglesa.

A Kids&Us sabem que l’adquisició del llenguatge segueix un procés natural que es dona en un ordre determinat i de forma espontània. És per això que volem aprofitar i optimitzar els mecanismes que s’activen per aprendre la llengua materna durant els primers anys de vida. A més, evolucionem de forma natural i ens adaptem a la nova realitat educativa digital.

kidszone icon 1
Per als més petits

Un camí intuïtiu ple de sorpreses per aprendre en qualsevol moment.

kidszone-icon-2
Els primers reptes

Una experiència d’aprenentatge sorprenent i emocionant pensada perquè els nens i nenes s’entusiasmin amb l’anglès.

kidszone-icon-3
L’emoció d’aprendre

Cada assoliment és una lliçó ben apresa, cada minut invertit es converteix en un pas més cap al domini de la llengua.

kidszone icon 4
El camí de la consolidació

Les activitats de la T&T zONe són el complement perfecte per consolidar tot un trajecte d’aprenentatge.

No et quedis sense plaça!

A Kids&Us estem preparats perquè, passi el que passi, els teus fills i filles aprenguin anglès. Contacta amb el teu centre més proper per a reservar plaça o per a obtenir més informació.

CONTACTA!

Descobreix la Kids zONe!

Kids zOne