<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1790185717921572&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
kids-and-us

 

 

 

 

 

 

Kids&Us, anglès a partir d'1 any

Contacta amb el teu centre més proper

DESI-18922_CABECERA_1200x497px

Say it in English!

Volem que el món escolti la veu dels infants; per això, volem que les noves generacions integrin aquest idioma des de les primeres paraules.

A Kids&Us els nens i les nenes aprenen anglès com ho fan amb la seva llengua materna. Hem desenvolupat un mètode que creix al ritme del nostre alumnat i els acompanya perquè puguin assolir les més altes competències lingüístiques en anglès.

La seguretat dels alumnes, la nostra prioritat

Seguim preparats per tal que el nostre alumnat aprengui anglès de manera segura, sigui quin sigui l’entorn: hem digitalitzat el nostre mètode i aplicat totes les mesures d’higiene i seguretat per fer dels nostres centres un lloc segur.

Treballem des del 2003 perquè l’alumnat que omple els 503 centres de la nostra xarxa puguin fer sentir la seva veu i que ho faci en anglès.

Els nostres cursos

El mètode Kids&Us acompanya l’alumnat i s’adapta a cada edat i les seves necessitats:

  • Babies, a partir d’1 any: la metodologia Kids&Us aprofita la capacitat innata que tenen els nens entre 0 i 3 anys per desxifrar el llenguatge.
  • Kids, a partir dels 3 anys: experimenten amb el llenguatge a través del joc per fer que l’anglès passi a formar part de les seves vides.
  • Tweens, a partir dels 9 anys: les nostres classes són immersives i dinàmiques, pensades perquè els alumnes interioritzin les estructures de la nova llengua.
  • Teens, a partir dels 13 anys: l’anglès serà un acompanyant de viatge que els ajudarà a convertir-se en joves empoderats, capaços d’expressar-se plenament i de fer-se sentir per obrir les portes del seu futur.
GIF_Nens_Say_It

Els pilars de la nostra metodologia

són la base sòlida que garanteix l'aprenentatge del nostre alumnat passi el que passi:

Pictos_150x150_Landing4

Mètode pedagògic provat i de qualitat. Cursos adaptats a cada edat

Pictos_150x150_Landing6

Seguiment constant de l'aprenentatge i comunicació amb les famílies

Pictos_150x150_Landing9

Experiència d'aprenentatge única: classes dinàmiques 100% en anglès i grups reduïts

Pictos_150x150_Landing2

Digitalització i adaptació a qualsevol situació. Innovació i millora contínues